Skip to main content

Duurzame inzetbaarheid

In toenemende mate realiseren bedrijven en organisaties het belang van aandacht voor de mentale en fysieke gezondheid van hun personeel. Mindfulness wordt erkend als een effectieve methode om stress te verminderen, wat resulteert in lager ziekteverzuim en minder gevallen van burn-out. U kunt preventief het welzijn van uw medewerkers verbeteren door het aanbieden van mindfulness.

Door het toepassen van mindfulness kunt u het werkplezier, de veerkracht, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en teams bevorderen.

Naast mindfulness trainingen biedt A+ mindfulness workshops en vitaliteitsdagen waarbij uw werknemers kennismaken met allerhande waardevolle tools voor minder werkstress en meer werkplezier. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u als goede werkgever?

dat uw medewerkers (meer) veerkracht en vitaliteit ontwikkelen?

uw medewerkers helpen mentaal fit te laten zijn?

werkplezier vergroten en verzuimkosten besparen?

In het verleden heeft Anne-Marieke gewerkt met:

VMBN factsheets

Benieuwd naar meer informatie? Bekijk de factsheets van VMBN.

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com