Skip to main content

Uw trainer

Drs. ANNE-MARIEKE VAN DER KLIP, MBA

Met groot enthousiasme verzorgt Anne-Marieke workshops en trainingen op het gebied van mindfulness & compassie, verbindende communicatie en persoonlijk leiderschap. Ze heeft de postdoctorale opleiding tot mindfulness trainer gevolgd bij het Radboudumc Centrum voor Mindfulness. Anne-Marieke staat ingeschreven bij de beroepsvereniging als gevorderd trainer (registratienummer: 20231733) en is opgenomen in het SRM kwaliteitsregister (registratienummer: 200921).

Anne-Marieke heeft bijna 20 jaar ervaring als hogeschooldocent, trainer en coach op het gebied van professionele & persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Na het behalen van haar Master in Communicatiewetenschap en MBA-diploma heeft ze zich verder geschoold in mindfulness, persoonlijk leiderschap, NLP, compassie en verbindende communicatie.

Opleidingen en ervaringen

Specialismen

 • Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR trainingen) 
 • Communicatie- en mindfulness trainer voor professionals 
 • Mindfulness voor mantelzorgers
 • Mindful voor de klas
 • Persoonlijk leiderschap
 • Meditatiebegeleider

Opleidingen en diploma's

 • Master of Business Administration, Seattle, USA
 • Master of Arts in Communicatiewetenschap, Universiteit van Amsterdam
 • Postdoctorale basis- en vervolgopleiding tot mindfulness trainer, VMBN categorie 1 vergevorderd trainer, Radboudumc Centrum voor Mindfulness, Nijmegen

Registraties en certificaten

 • VMBN-registratienummer: 20231733 (klik hier)
 • SRM kwaliteitsregisternummer: 200921 
 • CRKBO geregistreerd

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com