Skip to main content

Keurmerk

Anne-Marieke heeft de postdoctorale trainersopleiding tot mindfulness trainer succesvol doorlopen aan het Radboudumc Centrum voor mindfulness. Deze geaccrediteerde opleiding voldoet aan de kwaliteitsstandaarden van de VMBN. Anne-Marieke is aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN-registratienr: 20231733 en staat ingeschreven in het SRM kwaliteitsregister voor mindfulness trainers registratienr: ­­­­­­­­­­­­­­­ 200921

Mindfulness trainer is helaas geen beschermde titel; iedereen kan zich in principe zo noemen zelfs zonder een gerichte opleiding of ervaring met het begeleiden van groepen. Er is een wildgroei aan mindfulness trainersopleidingen waarvan een groot deel niet geaccrediteerd is.

Een gediplomeerd trainer staat garant voor kwaliteit mits deze geregistreerd staat bij de VMBN (Vereniging Mindfulness Based trainers Nederland). Deze beroepsvereniging staat garant voor de bescherming van het vak van mindfulnesstrainer en de professionele uitoefening ervan. Check daarnaast ook het SRM kwaliteitsregister.

Let dus goed op met wie je in zee gaat als je een training gaat volgen!

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com