Skip to main content

Onderwijs

MEER VEERKRACHT IN HET ONDERWIJS

Werkdruk vormt een alom bekend probleem in het onderwijs, vooral in deze tijd waarin er voortdurend een beroep wordt gedaan op flexibiliteit. Dit kan leiden tot verminderd werkplezier, stress en verzuim onder onderwijspersoneel. Mindfulness biedt een effectieve aanpak om stress te verminderen, gezonder om te gaan met werkdruk, de werk-privé-balans te bewaken en met plezier en energie voor de klas te staan.

Door het toepassen van mindfulness kunt u de veerkracht, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en teams bevorderen. A+ mindfulness biedt op maat gemaakte trainingen en workshops die specifiek zijn ontworpen voor docenten, leerkrachten en medewerkers die hun persoonlijke effectiviteit en werkplezier willen vergroten. Ze zijn gebaseerd op het officiële, wetenschappelijk onderbouwde Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)-programma.

Tot de klantenkring van A+ mindfulness behoren diverse onderwijsorganisaties. Leraren en docenten variërend van basis- tot wetenschappelijk onderwijs hebben veel baat bij de trainingen.

Naast mindfulness trainingen biedt A+ mindfulness workshops en vitaliteitsdagen waarbij uw werknemers kennismaken met allerhande waardevolle tools voor minder werkstress en meer werkplezier. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mindful
voor de klas

VOOR JOU ALS DOCENT EN LERAAR

Individuele mindfulness
& coaching

OP MAAT GEMAAKT VOOR JOU

Mindful leren leven

VOOR JOU ALS STUDENT

In het verleden heeft Anne-Marieke gewerkt met:

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com