Skip to main content

Individuele mindfulness en coaching

OP MAAT GEMAAKT VOOR JOU

Soms heb je simpelweg niet de behoefte of de mogelijkheden om bij een trainingsgroep aan te sluiten. Dan heeft een individuele mindfulnesstraining veel te bieden. Individueel betekent meer op maat gemaakt en gericht op jouw specifieke behoeften. 

In acht individuele sessies maak je kennis met mindfulness en leert het toe te passen in je dagelijkse leven. Je leert omgaan met de stressvolle gedachten en emoties in je hoofd zodat je er niet meer zo in verstrikt raakt. Je wordt je bewust van blinde vlekken en belemmerende patronen. Je gaat leren ruimte te maken voor jezelf en wat voor jou belangrijk is, zodat je rust krijgt in je hoofd en de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Zo krijg je alle tools op maat die je nodig hebt om die verandering in je leven door te voeren waar je zo naar verlangt. Met als resultaat: meer tevreden zijn met je leven, zonder onnodige stress, een betere werk-privé balans en meer werkplezier.

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com