Skip to main content

Mindfulness voor mantelzorgers

VOOR JOU ALS MANTELZORGER

Met liefde heb ik voor mijn moeder gezorgd. Eerst bij haar thuis, later -na weer een val- kwam ze via het ziekenhuis in een revalidatiecentrum om vervolgens haar laatste maanden in een verpleeghuis te worden opgenomen.
De laatste jaren waren zwaar. Het combineren van werk, gezin, opleiding en mantelzorg voor mijn moeder. Alle ballen in de lucht houden. Ik weet wat jij als mantelzorger doormaakt. Hoe belangrijk het is voor jou om te blijven staan, de rust te bewaken omdat je je zo verantwoordelijk voelt en betrokken bent. Overbelasting ligt op de loer. Je bent zo gewend voor een ander te zorgen maar zorg je ook goed voor jezelf? Mindfulness kan je helpen om op te laden en de balans te bewaken. Mindfulness kan hierin van onschatbare waarde zijn. Heb jij behoefte aan een rustmoment, bewust worden van hoe je je voelt, en daardoor het versterken van je zelfregie en kracht? Dan verwelkom ik je graag in de training ‘Mindfulness voor Mantelzorgers’.

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com