Skip to main content

Mindful werken

VOOR JOU ALS PROFESSIONAL

Wil jij graag:

  • (meer) veerkracht ontwikkelen en stress reduceren?
  • een betere balans ervaren tussen werk en privé?
  • meer op je eigen wijsheid vertrouwen en beter naar jezelf luisteren?

Dan is de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) echt iets voor jou. Door deze praktische 8-weekse aandachttraining word je je bewust van (ongezonde) automatische denkpatronen. Je leert onder andere hoe je geest werkt, en hoe gedachten, oordelen en emoties veelal de veroorzakers zijn van lichamelijke en geestelijke pijn. Je gaat stresssignalen herkennen en verbetert je concentratie. Ook leer je hoe je mindfulness kunt integreren in je dagelijkse leven.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag.

De belangrijkste onderdelen van de training zijn:

  • begeleide aandachts- en concentratieoefeningen;
  • bewegingsoefeningen;
  • zit- en loopmeditaties;
  • oefenen, onderzoeken, reflecteren en leren hoe je mindfulness op de werkvloer en in je dagelijks leven kunt integreren

Daarnaast oefen je dagelijks thuis ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Hiervoor krijg je geluidsbestanden aangeboden en een werkboek mee. Voorafgaand aan deelname aan de training volgt een gesprek met de trainer.

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com