Skip to main content

Meer rust en balans

MINDFULNESS VOOR JOU

Misschien wordt het je allemaal te veel, al die ballen in de lucht houden. Misschien wil je gewoon meer rust in je leven, meer balans ervaren. Misschien verlang je naar meer zelfregie. Of meer in je kracht staan. Misschien hik je tegen een burn- out aan of ben je al uitgevallen of overspannen.

Als trainer herken ik wat jij ervaart. Een auto-ongeluk waarvan ik tergend langzaam herstelde bracht me ertoe om hulp te zoeken. Ik had een zware hersenschudding opgelopen. Prikkels verdroeg ik niet meer, geluiden kon ik niet filteren.

En elke keer als ik weer wat energie voelde, dan ging ik er vol voor om vervolgens weer in te storten. Het lichaam luisterde niet langer naar mijn wil. De geest regeerde niet langer over mijn lichaam.
Nee, mijn lichaam stapte op de rem.

Mijn mantra’s zoals wij in het Hoge Noorden zeggen: ‘Nait soezen, deurbroezen’ en ‘Kop d’r veur’ oftewel ‘Niet zeuren, doorgaan’ en Schouders eronder en er tegenaan!’ werkten niet meer. De mindfulness- en compassietrainingen die volgden, hebben me veel gebracht. Balans, veerkracht, rust en ruimte, volledig herstel. Ik leerde weer mijn lichaam te voelen, naar haar te luisteren, de signalen op te vangen. En dit is wat ik jou ook gun.

Geïnteresseerd wat mindfulness voor jou kan betekenen? Lees gerust verder op deze site, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me aan of geef je op voor de training.

Wil jij?

Stress reduceren in jouw dagelijkse leven?

(meer) veerkracht en vitaliteit ontwikkelen?

Beter naar je lichaam luisteren en gezonde(re) keuzes maken?

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com