Skip to main content

Mindful voor de klas

VOOR JOU ALS DOCENT OF LERAAR

Je werkt in het onderwijs. De tijdsdruk, wisselende roosters, nieuwe onderwijsconcepten, lesmateriaal ontwikkelen, colleges en workshops voorbereiden en verzorgen, coaching, het nakijkwerk, vergaderingen en gesprekken met studenten. Het belang van de student voorop stellen, daarna het belang van de organisatie en pas als laatste zorg je voor jezelf. En dan kan het weleens te laat zijn.

Juist de meest betrokken medewerkers, die zich het meest verantwoordelijk voelen, het meest gepassioneerd zijn, vallen vaak als eerste om of dreigen uit te vallen. Met 20 jaar ervaring in het onderwijs weet ik waarover je het hebt. Wil je je persoonlijke effectiviteit en werkplezier vergroten, met meer aandacht werken en vanuit rust de regie en balans bewaken?

Dan is de training ‘Mindful voor de klas’ wellicht iets voor jou.

Deze mindfulness training (MBSR) is training is praktisch en persoonlijk van aard en speciaal gericht op docenten, leerkrachten en medewerkers (VO, PO, MBO, HBO en WO).

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com

 

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara