Skip to main content

Mindful leren leven

VOOR JOU ALS STUDENT

Ik kap ermee, met studeren en mijn studie!

Vaak hoor je mensen zeggen ze dat je studententijd de mooiste tijd van je leven is maar ondertussen denk jij regelmatig wat anders…

Je probeert alle ballen in de lucht te houden. Studiepunten halen, werken om je studie, kamer en je sociale leven te bekostigen, sporten om toch ook in shape te blijven, met vrienden op stap maar ook aandacht geven aan je familie. Vaak gaat het meer om jongleren i.p.v. leren. Jongleren om te presteren. Herkenbaar? Ervaar je de prestatiedruk?

Die druk kan psychische klachten veroorzaken zoals stress, niet kunnen slapen en depressiviteit.

Wil je je stress reduceren, jouw persoonlijke effectiviteit en studieplezier vergroten, met meer aandacht studeren en vanuit rust de regie en balans tijdens je studententijd bewaken?

Dan is de training ‘Mindful leren en leven’ wellicht iets voor jou. Deze mindfulness based stress reduction (MBSR) is training is praktisch en persoonlijk van aard en speciaal gericht op studenten (Mbo, Ad, HBO en WO).

Wat zeggen anderen?

Ik heb veel van je geleerd. Met name de rust en het luisterend oor dat je van nature hebt. Je enthousiasme en je aanstekelijke lach. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Dat geeft vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat je nog vele mooie contacten gaat hebben met deelnemers en andere mensen. Het menselijk contact is waar je goed in bent.

Roel van MaasakkersPsychomotorisch Therapeut & Mindfulness trainer

Heel prettige stem, zeer positieve uitstraling, hoog niveau van kennis en kunde.

drs. Joke PatbergHogeschool Docent, NHL Stenden.

Ik zie je competentie en je sterke kwaliteiten zoals heldere taal, vriendelijke uitstraling, je weet goed waar het over gaat en kunt dit op een prettige levendige manier overbrengen.

Ellen JansenMSc, Psycholoog en Supervisor Postacademische Opleiding tot Mindfulness Trainer

Anne-Marieke straalt rust uit, heeft de perfecte prettige stem (ook goed tempo) voor de meditaties, heel fijne persoonlijkheid en geduldige trainer.

mr. dr. Simone de ValkUniversitair Docent, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen

De workshop is ons ontzettend goed bevallen, naderhand hebben we veel positieve reacties gekregen. Interessant om te horen en te voelen hoe het is om fysiek en mentaal stil te staan in het hier en nu en meer zelfbewustzijn te creëren.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze waardevolle workshop. Mindfulness is erg relevant en zeker iets waar we binnen Asc Academics meer aandacht voor gaan creëren!

Annerens StorteboomHR Advisor, Asc Academics

Anne-Marieke heeft een prachtige stem; vriendelijk maar niet zij-ig, doortastend maar niet dwingend. Anne-Marieke is rustig en positief. Je voelt haar overtuiging. Anne-Marieke is altijd goed voorbereid, ze legt goed uit en beschikt over voldoende achtergrondkennis. Anne-Marieke is geweldig!

Barbara

A+ mindfulness

A+ mindfulness is een trainingsbureau voor particulieren, organisaties en onderwijs.

Locatie

Fazantenlaan 28

9751 EV

Haren, Nederland

Contact

T: +31 (0)6 - 1854 70 24

E: info@aplusmindfulness.com